FRESH PARENTS

This forum is dedicated for young and lively parents to share useful information and news related to parenting, current issues and etc.


You are not connected. Please login or register

Baby Wearers

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Baby Wearers on Tue Aug 19, 2008 6:27 am

SapeČ yang suka gendong baby pakai sling tu, sekarang dah ada komuniti baby wearers kat Malaysia, based in Penang. (Hi Acik!)

Huhu best gak tengok, tapi carriers yang diorang jual semua RM200 ke atas. Tapi best lah tengokČ komuniti ni...

Jenguk kat sini ye. Daaaaaa!

View user profile http://wss79.blogspot.com

2 Re: Baby Wearers on Tue Aug 19, 2008 9:45 am

Thanks ina for sharing...
Kita ada jugak kat umah...
Sekarang ni bibik la pakai full time...
Baby sling ni memang efektif sangat esp bila kita pegi ke tempat yang ramai orang dan tak sesuai guna stroller macam g pantai ke, pegi pasar malam ke, naik moto ke...
Sesuai utnuk baby bawah 2 tahun...
Kalau dah besau lagi boleh jugak tapi kena tengok tahap kekuatan tulang belakang mak dia la..
Kang tak pasal2 bongkok 8 pulak..

Laughing

View user profile

3 Re: Baby Wearers on Tue Aug 19, 2008 10:22 am

Huhuhu bongkok 8?

Itulah, dia kata max 25lbs, lebih kurang 13 kg gitu. Anak kita skang dah dekat 7.5kg kot, rasanya setahun je la tahan.

View user profile http://wss79.blogspot.com

4 Re: Baby Wearers on Fri Jan 02, 2009 4:01 am

Testing...testing...
Pergh...lamanya makcik tak update dan tak sempat promote lagi forum ni...

View user profile

5 Re: Baby Wearers Today at 2:08 am

Sponsored content


View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum